17-08-06

Spanje, plezier en leed

Even een update. Drie weken geleden zat ik nog in Spanje met een aantal vrienden (waaronder ook woudloper Tom D). Het was er schitterend weer, elke dag goed gegeten en gedronken... en bovenal veel gelachen. Ik vond zelfs de discipline om mijn loopschema te volgen, ook al moest ik daarvoor een paar keer 's nachts de loopschoenen aantrekken terwijl de rest al zalig in bed lag.

Nu ben ik er niet helemaal ongedeerd van teruggekeerd. Met mijn domme kop ben ik erin geslaagd mijn rechterwijsvinger tussen een deur te klemmen waardoor de nagel er nog nauwelijks aanhing. Ze hebben hem er hier in Belgie dan ook volledig moeten uithalen en terug opgenaaid als bescherming voor de gevoelige huid eronder. Nog steeds doet mijn vinger niet mee aan dit geschrijf, het zal nog een tijdje duren. Het ergste blessureleed liep ik op de laatste dag op, bij het lopen, sinds dan is mijn rechterenkel steeds enorm pijnlijk na een tijdje lopen. Door omstandigheden geraakte ik pas gisterenavond (al twee weken kan ik zo goed als niet trainen) bij mijn vaste kine en ik moet zeggen die is verdomd goed. Waar een andere mij zei dat ik het wat rustiger aan moest doen, dat het wss overbelasting was, zag hij onmiddellijk dat mijn voorvoet helemaal geblokkeerd zat en dat dat de oorzaak was. Hij heeft er wel ruim een half uur aan moeten duwen en trekken om die wat los te krijgen. Nu dien ik normaal gezien nog even te rusten om de pijnlijke pezen, die alles moesten opvangen, te laten recupereren. Ik hoop dat ik dan weer aan de slag kan voor wat mijn snelste marathon ooit moet worden... Nog goed vijf weken en we starten in Berlijn!

 

gegroet, woudloper pi

11:33 Gepost door Tom|Tom|Pi in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Tot zondag? Hey, hopelijk komt alles op tijd goed. Ik hoop dat we elkaar in Brussel kunnen ontmoeten. Het zou jammer zijn als je niet zou kunnen deelnemen. Verzorg jezelf en blijf geloven in je eigen kunnen. Ik hoop tot zondag.

Gepost door: Christophe | 19-08-06

ai klinkt allemaal nogal pijnlijk zeg. Hopelijk brengt het je voorbereiding voor Berlijn niet te veel in gedrang. Veel beterschap!

Gepost door: Ruthje | 21-08-06

De commentaren zijn gesloten.