19-07-06

Ongelooflijk warm

m=78.6kg -- maar irrelevant bij deze temperatuur (vochtverlies)
Elk ander loper zal het vandaag ook wel ervaren hebben dat de temperatuur toppen aan het scheren was. Er stond een 3x10' stevige tempoloop op het programma, maar dat stevige tempo heb ik toch moeten herleiden tot een gematigd tempo. De cool-down van 15 minuten nadien heb ik ook niet meer kunnen doen wegens te warm en te vermoeid. Het laatste stukje heb ik dan ook al stappend afgelegd. Ik loop wel graag in het zonnetje, maar toch niet bij deze temperatuur. Bovendien had ik toch ook de indruk dat de lucht een pak minder zuurstof bevatte. Ik neem aan dat velen de loopschoenen vandaag links hebben laten liggen. Mijn duurloopje van gisteren (1uur) was zeer vlot verlopen, alleen jammer dat de batterij van mijn hartslagmeter (annex gps) het al na de opwarming opgaf. Waarschijnlijk heb ik hem bij de laatste training per abuus laten opstaan. Ook mijn mp3 speler liet het in de laatste minuten gisteren afweten, maar dat was niet zo erg.
Morgen staat er een 30' recuperatieloopje op het programma om vrijdag dan nog eens een lekker lange duurloop van 1u45' te kunnen uitzingen. Hopelijk is de temperatuur dan iets gematigder.

Food:
19/07

Ochtend: Cornflakes met melk
Middag: slaatje met tomaten en mais + kom cornflakes met melk
Avond: Worst ... daarna had ik al geen honger meer.

Koffie: 2 tassen
Fruit: 3 kiwi's, 1 appel, 1 peer
Andere: veel yoghurt (magere)
Missing: --

=====================================================================

18/07

Ochtend: Cornflakes met melk (X2)
Middag: 6 sneden brood (2xkaas, 4xham)
Avond: cornflakes met melk

Koffie: 1 grote tas
Fruit: 2 kiwi's, 1 appel
Andere: veel yoghurt (magere)
Missing: groentjes

Loopgroet,
Woudloper TCRunning.

21:26 Gepost door Tom|Tom|Pi in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

hitte Alle lopers hebben nu wel hetzelfde probleem met deze warmte. Het is niet gezond meer en zelfs gevaarlijk nu zware inspanningen te doen. Zelfs wandelen kan al dodelijk zijn, zie maar wat er in de 4daagse van Nijmegen gebeurtis.

Gepost door: Dirk | 21-07-06

De commentaren zijn gesloten.