19-07-06

een goede maand na Edinburgh...

Alle pijntjes na de marathon zijn nu al een tijdje achter de rug en stilaan komt het trainingsritme voor mijn volgend groot doel weer op niveau. Eind september loop ik immers met mn collega-blogger de marathon van Berlijn. Daar leg ik de lat zeer hoog, ik wil onder de drie uur lopen!

Dit weekend liep ik nog in Oostende de tien kilometer, zonder de bedoeling voluit te gaan, ik begin nog maar pas terug te trainen en wil bovenal blessures vermijden. toch ging het heel heel moeilijk, ik verdroeg de warmte helemaal niet en had veel last van mn darmen, een probleem dat me vaker kwelt, ik moet eraan werken. Wedstrijden om 15u in deze hitte laat ik nu wel aan mij voorbijgaan, hier kon ik nu als werknemer van ING (sinds 2 maanden) gratis deelnemen, gecombineerd met een dagje zee maakte dat de wedstrijd zeer aantrekkelijk.

Nu verder trainen dus, vanaf zaterdag zal dat voor tien dagen op Spaanse grond gebeuren, in de ochtend of laat 's avonds. De komende maanden wil ik voor het eerst ook wat op mijn voeding letten, tot nu toe ben ik sinds mijn looptrainingen begonnen alleen maar bijgekomen, hopelijk kan ik dat de komende maanden wat terugdraaien, ik hou jullie op de hoogte!

PS.: bijkomende moeilijkheid: het seizoen van de kersen, krieken (en dus het bereiden van onze beruchte kriekenjenever) pruimen en meer van dat lekker zoet fruit is volop begonnen, dat bemoeilijkt de afvallingskoers ;-)

zomerse groeten,

woudloper pi

14:25 Gepost door Tom|Tom|Pi in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

kriekenjenever Allez, vooruit, ik zal een steentje bijdragen aan uw afvallingskoer... Waar is diene kriekenjenever ;)

Veel plezier in Spanje.

TomC.

Gepost door: Tom | 19-07-06

De commentaren zijn gesloten.