29-05-06

ALLES GEGEVEN

Eerst en vooral een bedankje aan Sabine en Frank. Ik weet niet hoe ze het hebben klaargespeeld, maar het weer was gisteren schitterend!

Voor de wedstrijd verzamelden we aan La Terasse om ons dan samen naar het startvak te begeven. Nog even een sanitaire stop en klaar waren we! We stonden echt wel een heel stuk dichter dan vorig jaar, dat zag er goed uit. Het startschot was enorm luid en tot onze verbazing bleven we toch nog stilstaan, na een veertigtal seconden passeerden we dan onder de boog en drukte ik mijn chrono in. Maar geen matten voor de Championchip te zien... Ondanks onze goede startpositie was het toch bewegen in golven door het park, stilstaan, wat lopen, ... maar aan het einde van het park liepen we alsnog over de langverwachte matten, mijn chrono gaf toen ongeveer twee minuten aan. Op dat moment wisten we al zeker dat de tijd met de Championchip stukken beter zou zijn, amper gestart en al bijna drie minuten voor op het jaar voordien ;-)

De wetstraat, het koninklijk paleis en dan de drankpost aan de Zavel waren zoals gewoonlijk zeer chaotisch, uitkijken links, rechts, voor en achter en als het enigszins kon in je eigen ritme proberen te geraken.

Vanaf het justitiepaleis koos ik meteen de tunnel rechts, daar liep nauwelijks iemand en dus kon ik zonder vrees op botsingen me laten vooruit blazen. Het liep heel goed, aan Terkameren bos heb ik bewust wat ingehouden, naar mijn mening is het daar dat je de 20 km wint of verliest (ik bedoel natuurlijk ten opzichte van je eigen richttijd), als je daar te diep gaat kom je in de problemen iets voor of tijdens de slotklim. Dat ging dus goed en op km 16 voelde ik me nog behoorlijk fris, op de slotklim zou ik er alles uithalen. Zo gedacht zo gedaan, al voelde ik het wel serieus toen ik zo goed als boven was, toch even gas terugnemen om dan de laatste 500 meter er nog eens alles uit te persen, wat een zalig gevoel! 1u24m15s op mijn chrono. dat was vorig jaar nog 1:37 of zoiets. Met de Championchip werd dit 1:22:00, nog beter dus (vorige jaren kwam daar altijd nog tijd bij, er werd toen enkel de tijd gemeten vanaf het startschot).Vergelijken is dus wat moelijk en ook de pronostiekjes zijn moelijk te checken vermits de matten pas op het einde van het park lagen. Toch zitten ze er niet veel naast en mag iedereen fier zijn op zijn/haar prestatie in een toch wel drukke wedstrijd op een zwaar parcours!

Na de wedstrijd hebben we elkaar teruggevonden aan La Terasse, andere bloggers hebben we blijkbaar jammerlijk gemist, volgende keer proberen we iets met een rode roos of zo...

Tom c en Tom D hebben trouwens ook knap gelopen, hun verhaal volgt wellicht, tijden zijn te vinden in het klassement onder de clubnaam 'de hoerenlopers'.

groet, woudloper pi

 

12:39 Gepost door Tom|Tom|Pi | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Proficiat Knap gelopen, het was lekker drummen en goed dat je de andere tunnelkoker hebt genomen, bij mij ging het minder vlotjes. Ik heb jullie gemist bij de start, ben even langs La Terrasse gepasseerd. Na de loop moesten we recht naar huis. Volgende keer beter !!

Gepost door: Edith | 29-05-06

Knappe prestatie ! Knap gelopen, Woudloper Pi.
Wat een goede tijd ondanks die drukte.
Jammer dat we geen Woudlopers gezien hebben in "La Terasse".
We hebben eventjes binnengepiept en Jan en Bart ontmoet.
Misschien een volgende - minder drukke - keer.

Gepost door: frank spencer | 29-05-06

goed gelopen pi toch nog een redelijke uitslag volgens uw start , het zal daar altijd moeilijk zijn waarschijnlijk met zo'n massa lopers , de werkelijke afstand dit jaar was 20.2 zie site www.gavertrimmers.be en het zal daar altijd moeilijk zijn om een pr te lopen , daar je niet altijd direct uw tempo kunt lopen.

Gepost door: roadrunnerke | 29-05-06

Zo sterk Gefeliciteer. Wat een sterke prestatie. Dit is inderdaad geen wedstrijd om een snelle tijd na te streven, maar jij bent daar toch wel aardig in geslaagd. En velen zaten inderdaad kapot tijdens die lange klim maar jij dus duidelijk niet. Ik denk dat je daar het verschil ziet tussen lopers die heuvels tijdens de training inlassen en zij die de klimmen liever vermijden. Jammer dat we mekaar deze keer niet ontmoet hebben maar misschien lukt het een volgende keer wel.

Gepost door: Christophe | 29-05-06

amai wat een prestatie. om dat de lopen in brussel moet je over goeie papieren beschikken. Duidelijk alle blessureleed achter de rug. Proficiat.

Gepost door: Johan | 29-05-06

fantastische prestatie Proficiat met deze toptijd, daar kan ik alleen maar van dromen.

Gepost door: Dirk | 30-05-06

De commentaren zijn gesloten.