22-05-06

Nog enkele dagen ...

... en dan is het eindelijk zo ver: de 20km van Brussel. Hopelijk kan dit evenement qua sfeer de "Antwerpen 10 miles" van dit jaar evenaren en overtreffen. Ik ben degelijk voorbereid en hoop een gemiddeld tempo te kunnen maken van <5min/km. Ik zal me echter niet vastklampen aan die tijd: vooral luisteren naar mijn lichaam. Bovendien zal het initieel traag verlopen gezien zo'n 25000 deelnemers aanwezig zullen zijn. Gelukkig heb ik een relatief laag startnummer (3003) zodat ik nog redelijk vooraan zal staan bij de start. Het weer mag zijn zoals het gisteren was: droog, niet te warm met af en toe wat zon. Gisteren heb ik trouwens mijn laatste voorbereidende training gedaan: +/- 18km in 1:40 aan een hartslag van gemiddeld 150 slagen/min. Voor de rest zal het deze week heel rustig worden, principe van het lichaam wat te laten uitrusten. Vandaag is het dan ook rust, morgen een half uurtje aan een vlot tempo lopen, woensdag en donderdag 30 minuutjes heel ontspannen lopen, vrijdag opnieuw rusten en zaterdag een 20-tal minuutjes de zenuwen wat weglopen. Tijdens mijn loopje van gisteren kruiste ik het pad van tal van wedstrijdlopers die meededen aan de “Tervuren RJT run”, een onderdeel van de watermolencup. Het begon onmiddellijk te kriebelen, maar ik had me voorgenomen daar niet aan deel te nemen, gezien het zo kort op de 20km van Brussel valt. De watermolencup telt nog tal van wedstrijden dit jaar, en ik denk toch wel aan een aantal ervan deel te nemen. Het is vlakbij de deur en het inschrijvingsgeld is laag (4 á 5 EUR per wedstrijd).Tot de volgende ;)Woudloper tcrunning.

14:02 Gepost door Tom|Tom|Pi | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Brussel Ook veel succes toegewenst in Brussel. Goede tijden lopen gaat moeilijk vermits je in het begin met 25000 lopers enkele malen in een flessenhals terecht komt en dan stropt alles op. Qua sfeer zal het wel in orde zijn, ik denk nog meer dan in Antwerpen, alleen het weer mag wat beter worden. Succes!

Gepost door: Dirk | 23-05-06

Succes op de 20 km ! Ik ben er zeker van dat het, wat sfeer betreft, niet stuk kan in Bxl. Een rijk, gevarieerd internationaal gezelschap loopt daar steeds mee. Snelheid zal misschien wel, zoals Dirk al aangeeft, wel af en toe gehinderd zijn door andere deelnemers. Maar de ambiance zal zeker ok zijn. Have fun !

Gepost door: Jo | 23-05-06

Brussel Veel succes zondag, ik vertrek iets meer achteraan 11954 ..

Gepost door: Edith | 24-05-06

De commentaren zijn gesloten.