13-12-05

En nog verder rusten ...

Even de tijd genomen om langs te gaan bij enkele andere bloggers en mijn km-stand te updaten. Alhoewel er niet veel km's zijn bijgekomen wegens blessure. Grrrr... dat is toch echt om je kl*** van op te vreten he. Ik heb écht zin om gewoon mijn sportkleren aan te trekken en de piste in te vliegen (of het bos). Momenteel voel ik weinig van de ontsteking, behalve dan als je op de gevoelige plaats drukt. Maar ik weet echter wel dat het te vroeg is om nu al terug te beginnen. Even tanden bijten dus. Naar mijn gevoel en naar wat ik er over gelezen heb zou het een blessure van de "peroneals" zijn (zie fotootje). Anderzijds, zal ik met dubbele goesting beginnen lopen in de feestperiode, wat op zich niet slecht is om de overtollige feestcalorietjes er af te trainen. Een van mijn laatste voornemens van 2005 zal in ieder geval zijn me een beetje in te houden op de feetsjes. Zeker wat betreft de drank (wijn champagne - ben een rode wijn-liefhebber!). Het probleem is echter altijd dat eens je in "the mood" bent de glaasjes makkelijker binnen gaan en het "schuldgevoel" altijd minder wordt. Ik zal waarschijnlijk niet de enige zijn die dat probleem heeft. Enfin, met mate dus.Ciao.

09:36 Gepost door Tom|Tom|Pi | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Dàt probleem is volkomen onbekend ... ;-) Een zware of eerder verzwarende periode die er aan komt. Recepties, etentjes , walking dinners, etc etc ... maar dàt lopen we er toch gewoon efkes af ! niet ?

Geduld Mr T.C., beter beetje te lange je kl*** opvreten (je bent blijkbaar een lenig iemand) dan te vroeg gaan lopen met die blessure en de zaken erger maken.

Gepost door: Jo | 14-12-05

ai niet te rap forceren hé, desnoods blijven de feestkilootjes er nog een weekske langer aan, beter dat dan enkele maanden out zijn hé. Véél beterschap!

Gepost door: Ruthje | 17-12-05

de lente is lang genoeg om de winterzondes weg te werken, geniet van de volgende weken !

Gepost door: bob | 17-12-05

trainen met mate, in de wedstrijd laat je alles los Zoals men hier al zei, rustig aan doen kan zeker geen kwaad, je moet het gewoon kunnen opbrengen. Zelf had ik het ook wat rustiger aan gedaan de voorbije weken wegens een opkomende 'valling', de weegschaal sloeg wel een beetje tilt maar de wedstrijd (10K Gaston Roelants) voorbije zondag verliep heel goed. Heb alsnog mijn doel bereikt, de officiele tijd is: 39:33! Zo zie je maar, rusten kan goed doen.
Als je denkt nog eens een rustig loopje te proberen, laat maar iets weten!
loopgroet,

Gepost door: Pi | 20-12-05

De commentaren zijn gesloten.