10-10-05

Extra rustdagje deed goed :)

Vandaag: (11.35 km.)(01:05:00)(H149)(10.5 km./uur)(05:43)(80,4 kg.)
Aah, dat extra rustdagje heeft deugd gedaan! En ondanks het feit dat ik me wat laten gaan heb vorige week qua eten (Een keer McDon. en een keer stevig ge-frituurd) is er toch mooi weeral wat gewicht af. Dat zal misschien te wijten zijn aan mijn nogal hoog weekgemiddelde... Een nadeel: al mijn broeken zijn veel te groot nu! Ik zal me op kosten moeten jagen. Gelukkig had ik mijn "oude" broeken (die ervoor veel te klein waren) niet weggegooid, dus dat compenseert nog een beetje. Bovendien moet ik gaatjes beginnen bijknippen in mijn ceintuurs.
Het lopen vandaag ging zeer vlotjes, het mooie weer en de extra rustdag zal hier misschien een beetje een rol in spelen. De eerste 40 minuten heb ik me echt moeten inhouden om niet sneller te lopen, maar ja vandaag was het dan ook een rustige duurloop. Na die 40 minuten kon ik me toch echt niet meer inhouden en heb ik een toerke (1.5km) aan een hogere versnelling gelopen (zonder te forceren). Dan mijn hartslag terug laten zakken tot 145bpm, om vervolgens opnieuw een klein toerke te versnellen. Dan voelde ik me voldaan en ben ik terug op mijn "rustige-duurloop" tempo beginnen lopen (hartslag < 145bpm).
Voor ik het vergeet: Proficiat aan alle lopers die meegedaan hebben in Eindhoven!! Ik heb al een aantal van jullie verslagen gelezen en het moet gezegd: ze zouden niet misstaan in een "Heroïsch marathon-verhalen boek" ;)

14:43 Gepost door Tom|Tom|Pi | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.