05-10-05

Nieuwe PR - zonder te lopen ;)

Ha, ik heb hier weeral een nieuwe PR zonder ook maar een stap te hebben gezet... Hoe dit komt? Heel simpel, ... blijkbaar heeft de organisatie van de kustmarathon tal van reclamaties gehad over de foutief vermelde tijden/afstanden op hun website. Ze hebben de afstanden dan aangepast aan meer reele afstanden. De tijd die ze nu melden op hun site:
Ja lap ... ze zijn weer aanpassingen aan het doen, ik zal dus nog ff moeten wachten met dit in te vullen
Dit komt neer op een gemiddelde tijd op de 10km van (deze tijd zal ik uiteindelijk opnemen in mijn PR):
Zelfde hier natuurlijk
...

Straffe toeren... ik lees net hetvolgende bericht op de site:
Wegens technische problemen bij Chronorace, de leverancier van de chronometrering en championchip, zijn de tussentijden van de lopers 1, 2 en 3 van de Aflossingsmarathon niet correct en werden ze van de website verwijderd. Blablabla

Ja, dan neem ik mijn eigen (onofficiele) tijd dan maar op in mijn PR he.

Gisteren: (9.73 km.)(00:55:00)(H144)(10.6 km./uur)(05:39)(81,6 kg.)
Gisteren een interval loopje gedaan op de looppiste, met mijn Forerunner als "Training-Guide". Ik heb (voorlopig) de hartslagzones ingesteld volgens mijn leeftijd en voor de interval gelopen in de zones H3 en H4. Daarna een beetje met mijn dochter bezig gehouden en haar nieuwe grote beer... Ze is namelijk net 1 jaar geworden (op 4/10)!

Vandaag: (8.10 km.)(00:45:00)(H140)(10.8 km./uur)(05:33)(81,4 kg.)
Vandaag stond een rustig duurloopje op het programma. Nog steeds (evenals gisteren) ondervind ik bij het opwarmen een lichte pijn in mijn enkel. Na een 8-tal minuutjes verdwijnt deze gelukkig. Voor de rest: veel werk op het programma vandaag! Voornemen voor vandaag: op tijd gaan slapen!

11:37 Gepost door Tom|Tom|Pi | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Mooi PR Of het nu officieus of officieel is, proficiat.

Gepost door: DijleLoper | 05-10-05

De commentaren zijn gesloten.